flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРОХОДЖЕННЯ ПРАКТИКИ В СУДІ

27 лютого 2020, 15:21

Любарський районний суд Житомирської області намагається бути максимально наближеним до взаємодії із суспільством. Під час своєї діяльності підвищувати  обізнаність відвідувачів суду про судові правила і процедури, ефективність роботи суддів і працівників суду, підвищити престижність професії судді та працівника апарату суду.

Налагоджуючи взаємодію із молоддю, Любарським районним судом Житомирської області протягом січня та лютого 2020 року прийнято для проходження практики в суді студентів ІІІ курсу Національного університету «Острозька академія» Лавренюк Ольгу,  ІV курсу Житомирського національного агроекологічного університету Дерманську Ольгу.

На фото  Дерманська Ольга

Вивчаюи роботу суду студенти ознайомилися з Інструкцією з діловодства, правилами внутрішнього трудового розпорядку суду, іншими нормативно-правовими актами.

В процесі практики мали можливість навчитися готувати процесуальні документи, формувати судові справи, здобули інших умінь і навичок пов’язаних з роботою в суді. Спостерігали за роботою судді під час розгляду справи, та працівників апарату суду під час виконання їх посадових обов’язків.

 

 

Прес-служба суду