flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ

24 листопада 2023, 12:27

Любарський районний суд здійснює прийом на вакантну посаду державної служби категорії «В», секретаря судового засідання,  до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану.

     Такі особи призначаються без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України та освіти.

   Копія Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою), що підтверджує рівень володіння державною мовою, має бути поданий протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану. 

     Відповідність освіти можливо підтвердити за наявності відповідного диплому  молодшого бакалавра, бакалавра за спеціальністю «Правознавство» . 

    Документи приймаються за адресою:  Житомирська область,   смт.Любар вул. Незалежності, 36.

       Детальна інформація за телефоном (04147) 2-31-42, 0976928676  – заступник   керівника апарату суду Шпак Наталія Павлівна (каб.3)